Dr. Beke Zsófia

Fogszabályzó Szakorvos

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetemen végeztem, ahol már hallgató korunkban sok gyakorlati tapasztalatra tehettünk szert. Már hallgatóként is bejártam Dr. Veszprémi Soma rendelésére, ahol rengeteget tanulhattam tőle a fogászat minden területén, mind a külföldi, mind a magyar páciensek fogászati ellátásában. Az egyetem elvégzése után kezdtem a rezidensképzésem fogszabályzás szakirányon, egy társadalombiztosítás
által finanszírozott rendelőben, ahol a szakorvos kollegám mellett nagyon sok tapasztalatot szerezhettem.

A fogszabályzás területén a rezidensképző helyemen tehettem rengeteg tapasztalatra szert, amely egy nagyon frekventált, sok páciens által látogatott rendelő. Ennek köszönhetően napról-napra egyre többet tanulhattam a különböző fogszabályozási esetekből, valamint a jó orvospáciens kapcsolat kialakításáról egyaránt.

Az esztétikai fogászat az, amit a legszívesebben végzek, melyet rendelőnkben a korszerű eszközök, és legmodernebb technológiai újítások még inkább elérhetővé tesznek (prémium tömőanyagok, fogpótlások elkészítésének technikája, stb.). Fogszabályzáson belül is nyitott vagyok a legkorszerűbb újítások felé, mint például a láthatatlan fogszabályzás (Invisalign), melyet nagyon sok páciens választ a hagyományos készülékek esztétikai hátrányainak elkerülése céljából.